Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sezonun ilk yarısına üzücü kapanış

Edirnespor, 2023-2024 sezonu ilk yarısının son maçında Ayvalıkgücü Belediyespor’a 2-1 yenildi. Sarı kırmızılılar, evinde oynadıkları karşılaşmanın 90+3’üncü dakikasında 2-1 geriye düşerek, ilk yarıyı üzücü bir sonuçla kapadı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 16:25
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Sezonun ilk yarısına üzücü kapanış

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 15’inci hafta maçında Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaştı. 25 Kasım Stadı’nda bugün 14.00’te başlayan karşılaşmayı hakem Gamze Durmuş Pakkan yönetti. Pakkan’ın yardımcılıklarını ise Orhun Aydın Duran, Murathan Çomoğlu ve Melek Dakan yaptı.

Edirnespor sahaya Durmuş Doğukan Aydaş, Abdulsamet Kırım, Ahmet Keleş, Selim Şahin, Tayfun Kırca, Haydar Deniz, Uğur Ayhan, Said Can Açıkalın, Emre Gürsel Hürcan, Mustafa Karaman ve Ahmet Baykal ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Furkan Keleş, Serhat Emirler, Ümitcan Ekşi, Kemal Can Aydemir, Efe Yüceer, Furkan Kara, Abdussamet Yılmaz ve Atakan Serin’den oluştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor da karşılaşmaya Taner Tamince, Samet Önger, Oğuz Aksoy, Polat Güren, Yunus Emre Aydemir, Tugay Yıldırım, İlker Cihan, Deniz Cebeci, Hamit Kurt, Davut Babur ve Ömer Karahan ilk 11’i ile çıktı. Balıkesir temsilcisinin yedekleri ise Kaan Ün, Gökhan Hüner, Ali Habeşoğlu, Melih Turğut, Zafer Aras, Hüseyin Fıstıkçı, Hasan Küçük, Recep Pekgöz, Serhat Hürriyet ve Yasin Eratilla’dan oluştu.

İLK YARIDA 2 GOL

2023-2024 sezonunun ilk yarısının son maçında taraftarı önünde sahaya çıkan Edirnespor, karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Ömer Karahan’ın golü ile 1-0 geriye düştü. Golden 10 dakika sonra Said Can Açıkalın ile golü bulan sarı kırmızılılar, ilk 45 dakikayı 1-1’lik beraberlikle tamamladı. Karşılaşmanın 2’nci 45 dakikasına galibiyet için çıkan Edirnespor, rakibi karşısında etkili olmaya çalışsa da gol bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın 90+3’üncü dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor, Ali Habeşoğlu ile bulduğu golle maçı 2-1’e getirdi. Karşılaşma, Balıkesir temsilcisinin galibiyeti ile sona erdi.

5’İNCİ SIRAYA GERİLEDİ

Edirnespor, evinde aldığı yenilgi ile A Grubu’nda 21 puanda kaldı. 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde 4’üncü sıradan 5’inciliğe geriledi.

21 OCAK’TA 2’NCİ YARIYA BAŞLAYACAK

Edirnespor, 2023-2024 futbol sezonunun 2’nci yarısına 16’ncı haftada oynayacağı Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. maçı ile başlayacak. 25 Kasım Stadı’nda oynanacak karşılaşma, 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.