Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sesinizi duymaya ve duyurmaya sözümüz var”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, oda ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
“Sesinizi duymaya ve duyurmaya sözümüz var”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri Odası, Edirne Diyarbakırlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Edirne Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti.

“DİLEK VE BEKLENTİLERİ KONUŞTUK”

İba, ilk olarak Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri odasını ziyaret etti. Ziyarette konuşan İba, “Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Cüneyt Keskin ve yönetimini ziyaret ettik. Edirne’mizin iş insanlarına, esnafına, ticaret erbaplarına, üreticilerine destek veren değerli meslek grubunun dilek ve beklentilerini konuştuk, görüştük. Nazik kabulleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’Yİ BİRLİKTE YÖNETMEYE TALİBİZ”

Daha sonra Edirne Diyarbakırlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaştırma Derneği’ni ziyaret İba, “Edirne Diyarbakırlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’mizi, Dernek Başkanımız Mehmet Yazgan’ı ve yönetimini ziyaret ettik. Edirne’mizi Edirne yapan, içinde yaşayan vatandaşlarımız. Her kimlikten, her kültürden hemşehrimizin sesini duymaya ve duyurmaya sözümüz var. Edirne’yi, hep birlikte yönetmeye talibiz. Bu şehri birlikte güzelleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Son olarak Edirne Karadenizliler Derneği’ni ziyaret eden İba, “Edirne Karadenizliler Derneği Başkanımız Şenol Ekşi, yönetimi ve dernek üyeleri ile bir araya geldik, derneklerini ziyaret ettik. Değerli Derneğimize, ev sahiplikleri ve kıymetli önerileri için çok teşekkür ediyorum. Edirne’miz hepimizin. Bu şehri yaşayan, bu şehri yaşatan her bir hemşehrimizle bir arada olacak, hepimizin arzu ettiği Edirne’ye birlikte ulaşacağız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.