Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SERHAT’TAN EVLAD-I FATİHAN’A

Edirne Yeşilay Spor Kulübü YEŞİLBİS Topluluğunu oluşturan 13 sporcu “Serhat'tan Evlad-ı Fatiha'na” turunu tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2023 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2023 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
SERHAT’TAN EVLAD-I FATİHAN’A

Edirne Yeşilay Şubesi üyesi aynı zamanda Edirne Yeşilay Spor Kulübü YEŞİLBİS Topluluğunu oluşturan 13 sporcu “Serhat'tan Evlad-ı Fatiha'na” isimli Uluslararası Batı Trakya Bisiklet Turu'nun startını 22.06.2023 tarihinde Edirne İli Selimiye Meydanından başlayarak vermişti.

YEŞİLBİS Topluluğu tarafından 3 Gün ve 2 gece sürecek olan “Serhat'ten Evlad-ı Fatiha'na  Uluslararası Batı Trakya Bisiklet Turu” kapsamında 350 km yol gidecek olan sporcular gerçekleştirdikleri turun 2.gününde; Gümilcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ı, Kozlu Kebir Belediye başkanı Rıdvan Ahmet’i, bölgedeki İmam – Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Emin Ahmet’i ziyaret ederek Yeşilay, Yeşilay Spor Kulübü ve Yeşilay Danışmanlık Merkezinin (YEDAM) çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak, bölgede bağımlılıklar ile mücadele kapsamında gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Gerçekleşen ziyarette ayrıca; bölgede ikamet eden ve eğitim hayatını Edirne ilinde sürdüren öğrencilere yönelik, Edirne Yeşilay Şubesi ve Edirne Yeşilay Spor Kulübü tarafından yapılacak ortak paydadaki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleşen ziyaretlerde, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Edirne Yeşilay Spor Kulübü Başkan Yrd. Zekeriya Bayrak, Yeşilay Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Seçkin ve Genç Yeşilay üyeleri ile Edirne Yeşilay Spor Kulübü sporcuları; Gümilcine Başkonsolusluğuna, Kozlu Kebir Belediyesine ve bölgedeki İmam – Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneğine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, YEŞİLBİS formalarını hediye ettiler.

Ziyaret ekibi,  Bağımlılıklar ile Mücadele alanında ortak paydada yürütülmesi planlanan proje konularının görüşülmesinden mutluluk duyduklarını da belirterek, ülkeye dönüş için İpsala Sınır Kapısına pedalladılar.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.