Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serbest; “Hedefimiz 2-0 yapmak”

CHP Süloğlu İlçe Örgütü’nün İl Genel Meclisi Üyesi adaylarını belirlemek için düzenlediği ön seçimde en çok oyu alan İrfan Yiğitoğlu ve Remzi Subaş, adaylığa seçildi. CHP İlçe Başkanı Lütfü Serbest; “Hedefimiz İl Genel Meclisi Üyeliği’nde 2-0 yapmak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 18:30
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Serbest; “Hedefimiz 2-0 yapmak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Süloğlu İlçe Örgütü, İl Genel Meclis Üyesi aday adaylarını belirlemek amacıyla bugün ön seçim düzenledi.

CHP Süloğlu İlçe Örgütü binasında düzenlenen ön seçimde İrfan Yeğitoğlu, Mahmut Büyükada, Remzi Subaş, Tarık Kenan Parlar ve Turhan Zogo olmak üzere toplam 5 aday adayı yarıştı. Saat 08.00’de başlayan ön seçimde toplam 159 CHP üyesi oy kullandı.

YİĞİTOĞLU VE SUBAŞ SEÇİLDİ

Saat 17.00’de oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yapılan oy sayımına göre üyelerin kullandığı 3 oy geçersiz sayılırken; İrfan Yiğitoğlu 114 oy ve Remzi Subaş 81 oy alarak CHP Süloğlu İl Genel Meclis Üyesi adaylığına seçildiler. Seçimde Tarık Kenan Parlar 37 oy, Turhan Zogo 18 oy ve Mahmut Büyükada ise 7 oy aldılar.

“HEDEFİMİZ 2-0 YAPMAK”

Ön seçimin tamamlanmasının ardından CHP Süloğlu İlçe Başkanı Lütfü Serbest, Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada; “Çok güzel bir ön seçim geçirdik. Herkes oyunu kullandı. Her şey çok güzel geçti. 159 üyemiz oy kullandı. Ön seçimin sonucunda İrfan Yiğitoğlu 114 oy ve Remzi Subaş 81 oy alarak partimizin ilçemizdeki İl Genel Meclis Üyesi adaylığına seçildiler. 31 Mart 2024’te düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde hedefimiz, Süloğlu’ndan İl Genel Meclisi Üyeliği’nde 2-0 yapmak” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.