Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitler saygıyla anıldı

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Edirne Askeri Hastane Şehitliği’nde tören düzenlendi. Törende şehitler dualarla anıldı, karanfiller bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 12:12
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Şehitler saygıyla anıldı

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla Edirne Askeri Hastanesi Şehitliğinde tören düzenlendi. Edirne Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu, saygı atışı ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti. Edirne Valisi Yunus Sezer’in şehitlik defterini imzalamasıyla devam eden törende müezzin Yusuf Serenli Kuran-ı Kerim okudu ve Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu şehitler için dua okudu.

Edirne Valisi Yunus Sezer’in yanı sıra, Edirne Milletvekili Ediz Ün, Garnizon Komutanı Tuğ. Berat Acar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Baro Başkanı Av. Gökhan Karakoç, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Ali Büber, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Vardar Karaduman ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Edirne Valisi Yunus Sezer’in Şehit Aileleri Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Vardar Karaduman ve beraberindekilerle birlikte şehitliği gezerek karanfiller bırakmasıyla buradaki tören sona erdi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.