Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞEHİT VE AİLELERİ ONURUNA..

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2023 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2023 09:11
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ŞEHİT VE AİLELERİ ONURUNA..

Düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Edirne Vali V. Sıdkı Zehin yaptığı konuşmada, “Kıymetli şehit ailelerimiz, kıymetli gazilerimiz ve değerli aileleri, kıymetli misafirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlemiş olduğumuz yemek programına hoş geldiniz diyor sizleri saygıyla selamlıyorum." dedi.

Vali Vekili Sıdkı Zehin; "Büyük Türk milleti 15 Temmuz’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde iradesine ve demokrasisine sahip çıkarak tarihindeki şanlı sayfalardan birini daha yazmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyan büyük Türk milleti dış işbirlikçi FETÖ’cü teröristleri yürekleri ile durdurarak bütün dünyada vatan sevgisinin ve demokrasi aşkının emsalsiz bir örneğini sunmuştur.Bu uğurda şehadete koşan insanımıza büyük bir vefa borcumuz vardır.

Değerli misafirler bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Hayattaki gazilerimize şükranlarımızı sunuyor ve sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat eden gazilerimize rahmet diliyoruz. Bu akşam teşriflerinizle bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyor,iyi akşamlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından ahirete irtihal eden tüm şehitler için İl Müftü Yardımcısı Adem Özsoy tarafından dua edildi.

Düzenlenen programa Vali Vekilimiz Sıdkı Zehin’in yanı sıra, Edirne Milletvekili Baran Yazgan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Yaver Tetik, Cumhuriyet Başsavcısı  Mustafa Çakmak, Trakya Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Ahmet Hamdi Zafer, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliğinden Şube Müdürü Adnan Hayal, Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Vali Yardımcısı Samet Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, İl Jandarma Komutan V. Albay Naim Tavlı, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Bilgin Özbaş, STK temsilcileri, kurum müdürleri, şehit aileleri ve gazilerimiz katıldı.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.