Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedefçi’ye Edirnelilerden yoğun ilgi

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Saraçlar Caddesi’nde “En büyük aşkımız Atatürk” yazılı takvim dağıttı. Sedefçi’ye vatandaşlar Saraçlar Caddesi’nde büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 14:13
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Sedefçi’ye Edirnelilerden yoğun ilgi

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Saraçlar Caddesi’nde vatandaşlarla buluştu. Sedefçi, Saraçlar Caddesi esnafına ve vatandaşlara üzerinde “En büyük aşkımız Atatürk” yazılı takvimleri hediye etti.

Sedefçi’nin Saraçlar Caddesi ziyaretleri sırasında Edirneliler yoğun ilgi gösterdi ve birçok vatandaş yanına gelerek sohbet etti.

Sevgi, dostluk ve arkadaşlığın insan meziyetlerinden bir tanesi olduğunu söyleyen Hamdi Sedefçi; “14 Şubat Sevgililer Günü’nde tüm sevdalıların, tüm canlıların, birbirini sevenlerin günü kutlu olsun. İnşallah ülkemizin tüm insanlarının da bu sevgililer gününde olduğu gibi sevgi içinde, barış içinde, kardeşlik içinde olması, 85 milyonun kucaklaşması dileğindeyim. Bu günün anısına ulu önderimiz için ‘En büyük aşkımız Atatürk’ ifadesiyle bir takvim bastırdık. Bunu halkımıza sevgililer günü armağanı olarak dağıtacağız. Herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Atatürk’ün askerleriyiz, Cumhuriyetin sevdalılarıyız. Laik çağdaş, ulusal, milliyetçi bir toplumuz. İYİ Parti’mizin de Türkiye’de açtığı üçüncü yolda hep beraber, tüm örgütümüzle yürüyerek Edirne’mize ve ülkemize yeni ışıklar, yeni yollar açmayı planlıyoruz. İnşallah 1 Nisan’da Edirne’mizde İYİ Parti’mizin güneşi doğacak, Edirne aydınlanacak, Edirne halkın özlediği belediye yönetimine kavuşacak, Hamdi baba Edirne halkının hizmetkarı olmaya başlayacak” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.