Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedefçi: “Edirne’de yeniden çiçekler açacak”

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Sedefçi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugün çarşı merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunan Sedefçi ”Edirne’de yeniden çiçekler açacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 17:24
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Sedefçi: “Edirne’de yeniden çiçekler açacak”

İyi Parti’de Edirne Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Sedefçi, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aday adaylığı açıklamasından sonra Edirne eski ve yeni sanayi sitesi esnafını dolaşarak çalışmalara başlayan Sedefçi, akşamları da mahalle ve kahve ziyaretleri yapıyor. Bugün de Edirne’de çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Sedefçi çalışmalardaki sloganını da “Edirne’de yeniden çiçekler açacak” olarak belirledi.

“BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ”

Çalışmalarında vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldığını söyleyen Hamdi Sedefçi; “Vatandaşların sorunlarını dinliyorum, önerilerini dinliyorum. Halkımızdan olumlu tepkiler alıyorum. Birbirimizi özlediğimizi görüyorum. Partim uygun görürde aday olursam Edirne’de yeniden çiçekler açacak. Edirne’de gençlere babalık, orta yaşlılara ağabeylik yapmak için göreve talibim” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.