Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedefçi’den rakiplerine veryansın

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi düzenlediği basın toplantısında, CHP ve AK Parti Edirne belediye başkan adaylarını eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 11:38
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Sedefçi’den rakiplerine veryansın

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin ve İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın’la birlikte bu sabah basın toplantısı  düzenledi.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Akalın, bazı devlet görevlilerinin AK Parti için çalışmasını eleştirdi.

“CİRAVOĞLU MİTİNGE KATILMAYACAK” İDDİASI

Daha sonra söz alan Sedefçi AK Parti ve CHP’li rakiplerini eleştirdi. CHP Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın seçmene, adaylıktan genel başkanın isteğiyle çekilen Şükrü Ciravoğlu ile ilgili yanlış bilgiler verdiğini belirterek “Ciravoğlu ile sürekli görüştüklerini, birlikte hareket ettikleri söylüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Pazar günü Edirne’ye gelişinde Ciravoğlu’nun da katılacağını söylüyor. Oysa Şükrü Ciravoğlu tatile çıktı, burada olmayacak” dedi.

CHP adayı Filiz Akın Gencan’ın, 26 yaşında ölen bir kadının evinin önünde davullu, zurnalı miting yaptığını, yakınlarını kaybedenlerin üzüntülerine saygı göstermediğini de ileri süren Sedefçi bu davranışları doğru bulmadığını söyledi.

AK PARTİ’YE LÜKS ARABA ELEŞTİRİSİ

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’yı da eleştiren Sedefçi “Geçenlerde kulağıma gelen bir bilgiye göre; Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’ni ziyaretinde (Benim Edirne’ye ihtiyacım yok, Edirne’nin bana ihtiyacı var) dediğini duydum. Hepimizin Edirne’ye ihtiyacı var. Edirne bizim aşkımız” diye konuştu.

Bir kenar mahalledeki ziyareti sırasında karşılaştığı durumu aktaran Sedefçi şunları söyledi: “Biz insanlara para vererek yanımızda gezdirmiyoruz. Biz inanmış insanlarla mahalleleri ziyaret ediyoruz. Bizden sonra AK Parti konvoyu geldi. Hepsinde lüks arabalar. Oysa insanlar aç, perişan olmuş.”

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.