Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savaştürk'ten 12 şehidimiz için başsağlığı mesajı

AK Parti Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, şehit düşen 12 kahraman askerimiz için bir başsağlığı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 14:49
Kaynak: ERGİN SÖZER
Savaştürk'ten 12 şehidimiz için başsağlığı mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırılar sırasında şehit düşen 12 kahraman askerimiz için bir başsağlığı diledi.

Savaştürk, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada; “Vatan savunması için canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, şehitlerimiz asla unutulmayacak, her biri gönüllerimizde ölümsüzleşecektir. Millet olarak birlik ve beraberliğimize daha da sıkı sarılmalı, şehitlerimizin hatırasını yaşatmak için üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeliyiz. Bu tür acı kayıplar bizi daha da kenetlemeli, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Savaştürk, şehit ailelerine başsağlığı dileklerini ileterek, Türk milletinin güçlü iradesi ve birlik ruhuyla terörle mücadelede zafer elde edeceğine olan inancını belirtti. Savaştürk, güvenlik güçlerine de görevlerinde başarılar dileyerek, ülkenin huzur ve güvenliği için milletin yanında olacaklarını vurguladı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.