Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savaştürk; “Onlara daha iyi bir yaşam sunmalıyız”

AK Parti Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, görme engellilerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekerek; “Onlara daha iyi bir yaşam sunmalıyız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 17:01
Kaynak: ERGİN SÖZER
Savaştürk; “Onlara daha iyi bir yaşam sunmalıyız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, 7-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak, görme engelli vatandaşların yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

Savaştürk, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada, görme engellilerin günlük yaşamda karşılaştığı engellerin farkında olunması gerektiğine vurgu yaparak; “Görme engelliler, toplumun birer parçasıdır ve hak ettikleri saygıyı görmelidirler. Onların yaşadığı zorlukları anlamak ve çözüme katkı sağlamak hepimizin sorumluluğundadır” dedi.

“YAŞADIKLARI ZORLUKLARI AZALTMAK İÇİN ÇABA SARF ETMELİYİZ”

Görme engellilerin karşılaştığı ulaşım, eğitim ve istihdam gibi konulardaki sorunlara dikkat çeken Savaştürk; “Toplum olarak onların yaşadığı zorlukları azaltmak için çaba sarf etmeli, onlara daha iyi bir yaşam sunmalıyız. Bu hafta, görme engellilerin sorunlarına odaklanmak ve çözüm yollarını bulmak için bir fırsat sunuyor” ifadelerini kullandı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.