Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENİYOR

Kırklareli Pınarhisar Belediyesi satranç turnuvası düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2023 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2023 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENİYOR

Turnuva, 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da Pınarhisar Ali Özer Parkı'nda gerçekleştirilecek. Katılımcıların son kayıt tarihi ise 14 Temmuz 2023 Cuma saat 17:30 olarak belirlendi.

Turnuvaya katılmak isteyen vatandaşların Pınarhisar Belediyesi Z-Kütüphanesi'ne kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Heyecan verici bu turnuvada birinciye 2000 TL, ikinciye 1000 TL ve üçüncüye 500 TL ödül verilecek.

Pınarhisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “Pınarhisar Belediye Başkanlığı olarak, heyecan dolu bir etkinlikle karşınızdayız! Sizleri Satranç Turnuvası Şenliği'ne davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Bu benzersiz etkinlikte satranç severler olarak bir araya gelecek ve strateji dolu bir mücadelenin tadını çıkaracağız. Yeteneklerinizi sergileyerek rakiplerinizle rekabet edecek ve harika ödüllerin sahibi olma şansını yakalayacaksınız.

Unutmayın, satranç sadece bir oyun değil, aynı zamanda strateji, zeka ve konsantrasyon gerektiren bir sanattır. Siz de bu sanatın bir parçası olmak ve bu heyecan verici turnuvaya katılmak için bize katılın.” denildi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.