Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saros Körfezi’nde Açıksu Yüzme Şampiyonası Düzenlenecek

Türkiye Yüzme Federasyonu Açıksu Yüzme Şampiyonası, 7 Eylül Cumartesi günü Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli köyünde yapılacak. Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Ayhan Dinç, Saros Körfezi’nde düzenlenecek şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada; “Tüm Edirne halkını yüzme şölenine davet ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
Saros Körfezi’nde Açıksu Yüzme Şampiyonası Düzenlenecek

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yüzme Federasyonu, Edirne Valiliği ve Keşan Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek Açıksu Yüzme Şampiyonası, Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli köyünde gerçekleştirilecek.

7 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek şampiyona, hem 11-24 yaş arası Türkiye Şampiyonası, hem de 25 yaş üzeri masterlar şampiyonası olma özelliği taşıyor. Saat 08.00’de numaralandırma ile başlayacak şampiyonada, saat 08.45’te son bilgilendirme yapılacak. Saat 09.00’da erkekler 3 bin metre, saat 09.05’te kadınlar 3 bin metre, saat 10.15’te erkekler bin 500 metre, saat 10.20’de de kadınlar bin 500 metre yarışları başlayacak.

“SAROS KÖRFEZİ, ÜLKEMİZİN CENNET NOKTALARINDAN BİR TANESİ”

Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Ayhan Dinç, şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada; “Saros Körfezi’nde bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Açıksu Yüzme Şampiyonası’nı, Keşan Belediye başkanımız Mehmet Özcan’nın destekleriyle 7 Eylül 2024 tarihinde yapacağız. Hem elit sporcu kategorilerinde, hem de masterlar kategorilerinde geçtiğimiz yıl çok yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştık ve müsabakalara katılan tüm sporcularımız büyük bir memnuniyetle organizasyondan ayrıldılar. Bu yıl da üçüncüsünü düzenleyerek bu organizasyonu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Saros Körfezi, ülkemizin cennet noktalarından bir tanesi ve bu bölgenin tanıtımı adına çok önemli bir organizasyon olan Açıksu Yüzme İampiyonası, Trakya’mız için büyük bir şans. Bu şampiyonayı Edirne halkı olarak sahiplenmeli ve desteklemeliyiz. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek sporcularımızı en iyi şekilde ağırlamalıyız. Tüm Edirne halkını yüzme şölenine davet ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.