Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saraçlar Güvercinlere Kaldı

Edirne’de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, Saraçlar Caddesi’ni boş kalmasına neden oldu. Caddede esnaflar tarafından beslenen güvercinlerin sayısının vatandaşlardan fazla olması dikkat çekerken; “Saraçlar güvercinlere kaldı” dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 15:19
Kaynak: HİLAL PEKER
Saraçlar Güvercinlere Kaldı

Edirne'de son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, şehrin vatandaş yoğunluğuyla dikkat çeken Saraçlar Caddesi'nin adeta boş kalmasına neden oldu.

Hem Edirnelilerin, hem de turistlerin yoğun olarak bulunduğu caddede, sıcak hava nedeniyle neredeyse kimse kalmadı. Cadde, özellikle öğle saatlerinde tamamen sessizliğe bürünürken; esnaflar tarafından beslenen güvercinlerin sayısının vatandaşlardan daha fazla olması dikkat çekti. Bu durum, vatandaşlar arasında; "Saraçlar güvercinlere kaldı" yorumlarına neden oldu. Saraçlar Caddesi'nin boş hali, sıcak hava dalgasının etkisinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Meteoroloji yetkilileri, sıcaklıkların önümüzdeki günlerde de mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini belirterek, vatandaşları güneşin en yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.