Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SARAÇLAR’DA NARKO STANT

Uyuşturucu ve Uyuşturucu Kaçakçılığıyla Mücadele Günü kapsamında Yeşilay öncülüğünde Edirne’nin Saraçlar Caddesi’nde stant kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2023 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2023 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
SARAÇLAR’DA NARKO STANT

26 Haziran Uyuşturucu ve Uyuşturucu Kaçakçılığıyla Mücadele günü kapsamında Yeşilay Edirne Şubesi, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ile Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü ortak stant açtı.

Yeşilay üye ve gönüllülerinin bilgilendirici broşürler dağıttığı çalışmada Yeşilay görevlisi Esra Güzey, madde kullanımını azaltmak için bilgilendirici broşürler dağıtarak ücretsiz tedavi hizmeti sunulan 115 numaralı Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) rehabilitasyon merkezleri hakkında bilgiler verdiklerini söyledi. Güzey “YEDAM’larda psikologlarımız tarafından ücretsiz tedavi hizmeti sunuluyor.  Kişiye ve bağımlı yakınına ücretsiz, gizlilik kapsamında rehabilite merkezimiz var bunun tanıtımını yapıyoruz ve buraya yönlendiriyoruz. Vatandaşlarımız, 115 hatlı numaradan istediği zaman randevu alabilir. Bağımlılık derecesine göre ayakta tedavisi yapılacaksa yapıyoruz,  AMATEM’e gitmesi gerekiyorsa gitmesine ve yatışı yapılmasına da yardımcı oluyoruz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli ve aynı zamanda Yeşilay üyesi olan Nisanur Özdoğan ise, “Tekrar hayata kazanılması durumunda bizim İş-Kur’la işbirliğimiz olduğu için onlara iş imkanı sağlanması ve sosyal yardımlaşma konusunda da yardımcı oluyoruz” şeklinde konuştu.

DERYA SARILARLI

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.