Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saraçlar Caddesi'nde 'Serin Hava' Hareketliliği

Edirne'de sıcak havanın etkili olması nedeniyle gündüz saatlerinde evlerinden çıkmayan vatandaşlar, havanın kararmasıyla birlikte soluğu şehrin caddelerinde alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 10:09
Kaynak: ŞENER URFA
Saraçlar Caddesi'nde 'Serin Hava' Hareketliliği

Edirne'de 35 derecenin üstünde seyreden sıcak hava vatandaşları bunalttı. Sıcak hava nedeniyle vatandaşlar evlerinden çıkmamayı tercih edince, cadde ve sokaklarda insan hareketliliği azaldı. Saraçlar Caddesi'ndeki insan yoğunluğu geçen haftalara göre dada da azaldı. Evlerinden çıkmayı tercih eden vatandaşlar da zaman zaman ağaç gölgesinde ve kafeteryalarda dinlenmeyi tercih etti.

Havanın kararmasıyla birlikte vatandaşlar soluğu Saraçlar Caddesi'nde aldı. Akşam saat 21.00'den sonra caddede ve kafeteryalarda yoğunluk yaşandı. Sıcak hava nedeniyle gündüz evlerinden çıkmayan vatandaşların, akşam saatlerinde dışarı çıkmasıyla birlikte, Saraçlar Caddesi'ndeki insan hareketliliğinde yoğunluk yaşandı.

Bölgede bulunan esnaflar kapanış saatlerini değiştirdi. Son haftalarda akşam saatlerinde yoğunluk yaşanmasıyla birlikte, kapanış saatlerini değiştirdiklerini söyleyen esnaflar, sıcak hava nedeniyle vatandaşların gündüz değil artık akşam saatlerinde alışveriş yapmaya çarşıya geldiklerini ifade etti.

ŞENER URFA

Kaynak: ŞENER URFA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.