Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Alper Yazoğlu Ortaokulu

Edirne’de Okul Sporları Küçük Kızlar Basketbol kategorisinde nefes kesen final maçında galip gelen Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
Şampiyon Alper Yazoğlu Ortaokulu

Edirne'nin spor alanındaki faaliyetleri, okul sporları kapsamında da devam ediyor. Mimar Sinan Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Basketbol karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne oldu.

FİNAL NEFES KESTİ

Müsabakaların finalinde karşı karşıya gelen Merkez Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu ile Merkez Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Ancak sahadan galip ayrılan ekip, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu oldu. Başarılı performanslarıyla rakiplerini geride bırakan takım şampiyonluk sevincini yaşadı.

FAİR PLAY RUHU DİKKAT ÇEKTİ

Final mücadelesinde ikinci olan Merkez Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu da gösterdikleri performansla büyük takdir topladı. Takımın mücadelelerdeki fair-play ruhu dikkat çekti.

KUPA VE MADALYALARLA ONURLANDIRILDILAR

Karşılaşmanın ardından düzenlenen madalya töreniyle, başarılı sporculara ve takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Sporcuların gösterdiği performans ve emek, bu özel anla taçlandırıldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.