Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıklı Su Temini İçin Depolar Temizlenerek Dezenfekte Ediliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su temini için 7/24 çalışıyor. Bu kapsamda il genelinde içme suyu depolarının temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları periyodik olarak yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
Sağlıklı Su Temini İçin Depolar Temizlenerek Dezenfekte Ediliyor

Sağlıklı su temini konusunda son derece hassas davrandıklarını dile getiren TESKİ Genel Müdürü Mehmet Ali Şişmanlar, “Halkımızın kullandığı suyun kalitesini kontrol altında tutmak için numune alınıp analiz yapılmaktadır. Ayrıca tüm depolarımızda bakım-onarım, tadilat çalışmalarımızın yanı sıra temizlik ve hijyen çalışmalarımız da devam ediyor. Bu kapsamda; muhtelif kapasitelerde 11 ilçede toplamda 203.091 m³ hacminde 401 adet depoda dezenfeksiyon, temizlik ve tadilat çalışmaları tamamlandı” dedi.

Suyun kalite kriterleri ile suların içme ve kullanma suyu olarak kullanılabilmesinin önemini belirten TESKİ Genel Müdürü Şişmanlar, “Depolarda yapılan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı il genelinde yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.