Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet’ten Diş Hekimleri Odasına Ziyaret

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin Dünya Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Edirne Diş Hekimleri Odası’nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
Saadet’ten Diş Hekimleri Odasına Ziyaret

Edirne Diş Hekimleri Odası’nı ziyaret eden Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin “Türkiye’de bilimsel diş hekimliğinin 115. Yılını kutluyoruz. Tüm diş hekimlerimizin gününü tebrik ederim” dedi.

Tekin “Çok önemli bir kamu görevini ifa eden hekimlerimizin birçok sorunu bulunuyor. Ülkemizin kaynaklarını kullanarak eğitim alan diş hekimlerinin yurt dışına gidişlerini, hak ettikleri özlük hakları sağlanarak önlenmelidir. İnsan gücü planlaması yapılmadan diş hekimliği fakültelerinin açılması çok büyük bir sorun. Böyle giderse önümüzdeki günlerde çevremizde işsiz diş hekimlerini göreceğiz. Diş hekimleri muayenehane açılışlarında ilgili-ilgisiz birçok şartı yerine getirmek zorunda kalıyor. Diş hekimlerine yeşil pasaport verilmesi noktasında yasal düzenleme yapılması da diş hekimlerimizin önemli bir talebidir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.