Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Tabakoğlu Keşan’da

Keşan’daki Yusuf Çapraz Yüksekokulu’nu ziyaret eden TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Keşan’daki okulların faaliyetlerinden memnun olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
Rektör Tabakoğlu Keşan’da

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna ziyarette bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Burak İşçimen’in de eşlik ettiği ziyarette, birçok konuda görüşmeler gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Atakişi, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Mübeyyen Tepe Küçükoğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Çakırlar, Yüksekokul Sekreter Vekili Nezir Ateş, Doç. Dr. Olgun Irmak Çetin, Dr. Öğretim Üyesi Aysun Atagan Çetin, Keşan Hakkı Yörük Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özen Esra Karaman, Keşan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Güvemli ve Yüksekokul Sekreteri Ürküş Eren ile öğrencilerin katıldığı görüşmelerde, Üniversitenin Keşan’da bulunan birimlerinde gerçekleştirilmesi planlanan akademik, sosyo-kültürel ve diğer alanlardaki faaliyetlerle hakkında konuşuldu.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Keşan’daki okullarımızın gerçekleştirdikleri faaliyetlerden duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Planlamış oldukları faaliyetlerle de gerek üniversitemize gerekse öğrencilerimize daha fazla değer katacaklarına inancım tamdır” dedi. Bu süreçte ihtiyaç duymaları halinde her zaman destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.