Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prizren Üniversitesi Rektöründen Tabakoğlu'na Ziyaret

Prizren Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Mentor Alishani, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
Prizren Üniversitesi Rektöründen Tabakoğlu'na Ziyaret

Ziyarette Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prizren Üniversitesinden Prof. Dr. Avni Robaj ve Doç. Dr. Rifat Morina ile Kırcaali eski Belediye Başkanı Hasan Azis de yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prizren Üniversitesi heyetini Trakya Üniversitesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne ve Trakya Üniversitesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Rektör Tabakoğlu, iki üniversite arasındaki güçlü iş birliklerine vurgu yaparak “İki ülkeyi ve kurumları birbirine daha da yakınlaştıracak adımlar atma konusunda kararlıyız. Prizren Üniversitesi ile ikili iş birlikleri yapmak ve bunları geliştirmek bizler için çok kıymetli. Eğitim ve bilimsel alanlarda yapılan iş birliklerinin yanı sıra sağlık ve kültürel alanlarda da ilişkilerimizi ileriye taşımak istiyoruz. Trakya Üniversitesi olarak eğitim-öğretim, insan kaynağı ve teknolojik altyapı başta olmak üzere birçok alanda Prizren Üniversitesi ile iş birlikleri yapmaya hazırız.” dedi.

Prizren Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Mentor Alishani, İki kurum arasındaki ortak çalışmaların gelişmesi ve derinleşmesini önemsediklerini ifade ederek “Trakya Üniversitesinin Balkanlar’a çok değerli katkılar sunuyor. Bu nedenle Trakya Üniversitesi ile ortak faaliyet alanlarımızda çalışmalar yapmak ve iş birliğini geliştirmekten büyük heyecan ve mutluluk duyacağımızı ifade etmek isterim. Ayrıca Trakya Üniversitesi’nin deneyim ve imkânlarından yararlanmanın, hem kurumumuzun hem de ülkemizin gelişimi adına önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi ve misafirperverliğinden dolayı Rektör Tabakoğlu’na teşekküre etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.