Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polat; “Sıkıntıları aşmak için göreve talip oldum”

CHP Babaeski Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat, PM’den adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada; “Babaeski’nin sıkıntılarını yakından biliyorum ve sıkıntıları aşmak için bu göreve talip oldum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 19:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 19:58
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Polat; “Sıkıntıları aşmak için göreve talip oldum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Örgütü’nün düzenlediği ön seçimde 618 oy alarak ilk sırayı kazanan Belediye Başkan Aday Adayı Nuray Öner Polat, Parti Meclisi’nin (PM) de onayı ile aday oldu.

CHP Babaeski Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Polat, Batı Ekspres’e konuştu. Polat, genç bir kadro ile mutlu ve başarılı bir kent oluşturmak istediğini belirtirken; 5 yıl boyunca Babaeski Belediye Meclisi Üyeliği görevinin ardından Babaeski’deki sıkıntıları aşmak için göreve talip olduğunu söyledi.

“GENÇ BİR KADRO İLE BAŞLIYORUZ”

Polat, her şeyin çok güzel olacağına inandığını söyleyerek; “Genç bir kadro ile başlıyoruz. Mutlu ve başarılı bir kent olacağından eminiz. Akabinde projelerimizi paylaşacağız. Bütün çabamız Babaeski için. Hepimizin amacı, fark edilen eksiklikleri tamamlayabilmek” dedi.

“BABAESKİ’NİN SIKINTILARINI YAKINDAN BİLİYORUM”

Her zaman siyasetin içinde olduğunu belirten Polat; “5 yıldır meclis üyeliği görevini yürütüyordum. Mesleğim de mimar olduğu için biz işin mutfağındaydık. Belediye Başkanımız Abdullah Hacı’nın sağlık sıkıntıları nedeniyle Belediye Başkan Vekili olarak da görev yaptım. O yüzden Babaeski’nin sıkıntılarını yakından biliyorum ve sıkıntıları aşmak için bu göreve talip oldum. Halkım ve kadınlarım da beni desteklediler ve başarılı olduk. Daha da başarılı olacağımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.