Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Poğaçaya zam!

Edirne’de pastane esnafı Nuri Mert, poğaça fiyatına zam geldiğini ve 1 Şubattan itibaren yeni tarifenin uygulanacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 16:21
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Poğaçaya zam!

Edirne’de pastane işleten Nuri Mert, poğaça fiyatına yaklaşık 15 gün önce zam geldiğini, tarifenin çıktığını ancak esnafların 1 Şubat’tan itibaren zamlı tarifeyi uygulayacağını söyledi. Poğaça fiyatının 10 liradan 14 liraya çıktığını söyleyen Mert, maliyetlerin arttığını buna bağlı olarak da fiyatların arttığını söyledi. Mert, esnafların da durumdan memnun olmadığını söyledi.

“MEMNUN DEĞİLİZ AMA MECBURUZ”

Esnafın asgari ücretin vatandaşın eline geçmesini beklediklerini belirten Mert; “Poğaça 14 lira oldu. Zam geleli 15 gün oluyor. Tarife çıktı da zammı daha kimse uygulamadı. Esnaf asgari ücretin vatandaşın eline geçmesini bekliyor. Şubat’ın 1’inden itibaren yeni tarifeyi uygulayacağız. Çok kişi tarifeyi uygulamak zorunda. Poğaçaya kullandığımız unun çuvalı 900 lira oldu. Maliyetler artıyor haliyle fiyatlar da artmak durumunda kalıyor. Biz de esnaf olarak memnun değiliz ama mecburuz” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.