Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pekcanlı’dan teşekkür mesajı

CHP önceki dönem Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Batı Ekspres’e açıkladığı sözünü yerine getirerek, Recep Zıpkınkurt’un CHP’den Edirne Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu kabul etmeyen İl ve Merkez İlçe Örgütlerine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 18:50
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Pekcanlı’dan teşekkür mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, dün Batı Ekspres’e açıkladığı sözünü yerine getirdi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’un CHP’den Edirne Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu kabul etmeyen İl ve Merkez İlçe Örgütlerine teşekkür edeceğini Batı Ekspres’e açıklayan Pekcanlı, bugün konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

“HERKES YERİNİ VE HADDİNİ BİLECEK”

Pekcanlı, açıklamada İl ve Merkez İlçe Örgütlerine teşekkür ederken; “Partisine, geçmişine, davasına ve bu dava uğrunda görev yapan insanlara sahip çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanlığı’na ve Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na teşekkür ederim. Bizler, Cumhuriyet’i kurmuş bir partinin evlatlarıyız. Bu kutsal parti, hiç kimsenin kişisel menfaat ve egolarını tatmin edeceği bir yer değildir. Herkes yerini ve haddini bilecek” ifadelerini kullandı. CHP’nin geçmişine ve seçilmişine her zaman sahip çıktığını belirten Pekcanlı, İl Başkanı Samet Kahraman ve Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı’nın gereken kararı aldığını söyledi.

NE DEMİŞTİ?

Pekcanlı, dün Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada, CHP’nin Zıpkınkurt kararı ile geçmişindeki seçilmişlere sahip çıktığını söylerken; “Ben CHP İl Başkanıydım, o da ETSO Başkanıydı. Benim partim, geçmişindeki seçilmişlere ve partisine sahip çıkıyor. Sana da ETSO, ‘Niye bizim başkanımızı CHP’den aday yapmıyorsunuz?’ diye sahip çıksa ya? Benim partim ama ben hiçbir şey demedim. Bu bir tavırdır. Bu insanın aday adayı olmaması gerekiyordu. Hatta ‘100 yıllık geçmişine ve seçilmişlerine sahip çıkan İl ve İlçe Başkanına teşekkür ederim’ diye mesaj yayımlayacağım. Benim partim arkamda duruyor. Sen, partinin il başkanını kabul etmiyorsun; ondan sonra gelip aday adayı oluyorsun” sözlerine yer vermişti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.