Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Pazarımız Bal Gibi Olmuş”

Edirne’de dün açılışı gerçekleştirilen 1. Murat Mahallesi Semt Pazarı’nda her hafta Pazar günü tezgah açan emek pazarı esnafı, yeni pazar alanın değerlendirdi. Arıcılıkla uğraşan pazar esnafı Nazmi Yılmaz, “Pazarımız bal gibi olmuş” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 14:23
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Pazarımız Bal Gibi Olmuş”

Edirne’de dün açılışı gerçekleştirilen 1. Murat Mahallesi Semt Pazarı’nda emek pazarı esnafı ilk tezgahlarını açtı. İlk güne göre yoğunluk oluşan pazarda esnafın yüzü güldü. Yeni pazarı değerlendiren esnaflar, pazarı beğendiklerini söyledi.

“SON TEKNOLOJİYLE YAPILMIŞ BİR PAZAR”

Pazar alanını çok beğendiğini dile getiren pazar esnafı Nazmi Yılmaz, “Pazar alanı çok güzel olmuş. Bana göre son teknolojiyle yapılmış bir pazar. Sanırım bir serinletme sistemi konulmuş. Özellikle yaz aylarında çok fazla işe yarayacağını düşünüyorum. Detaylıca düşünülmüş bir pazar olmuş. İnsanların gezi alanı genişlemiş. Tezgâh alanlarımızın küçük olduğu söyleniliyor ama bana normal geldi. İsterse insan buraya sığabilir. Belediye başkanımıza daha önce bir şey söylemiştim. Demiştim ki; gelecekte bir gün gelecek, her şey bal gibi olacak. Pazarımız bal gibi olmuş” dedi.

“BURASI CENNET OLMUŞ”

Pazaryeri hakkında düşüncelerini aktaran esnaf Mehmet Uysal, “Pazaryerimiz çok güzel olmuş. Yapandan ve yaptırandan da Allah razı olsun. Daha önceki pazarda dışarıdaki yağmur dindikten sonra içeride devam ediyordu. Kapalı pazarda çizmelerle geziyorduk. Burası cennet gibi olmuş” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.