Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazarcının tadı yok

Edirne’nin Pazartesi Pazarı’nda fiyatların marketlere göre çok daha ucuz olmasına rağmen pazar esnafı satışlardan memnun değil. Pazar esnafı İbrahim Çam; “Marketlere göre daha ucuz ve taze satmamıza rağmen insanlar gelmiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 19:35
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Pazarcının tadı yok

Edirne’de kurulan Pazartesi Pazarı’nda fiyatların marketlere göre çok daha ucuz ve ürünlerin taze olmasına rağmen pazar esnafı son zamanlardaki satışlardan hoşnut değil.

Pazarda sebze ve meyve tezgahı bulunan esnaf İbrahim Çam, pazarın son haftalarda çok kalabalık olmadığını belirterek; “Bugün satışlar orta halliydi. Pazarlarımız da çok kalabalık olmuyor. Marketlere göre daha ucuz ve taze satmamıza rağmen insanlar gelmiyor. Para olarak ağır mı geliyor, bilmiyorum. Markette 40-50 TL olan domatesi, biz 30 TL satmamıza rağmen yine de müşteri az. Mandalina 10 TL. Hiçbir yerde böyle fiyat yok ama satılmıyor. Allah alanın da, satanın da yardımcısı olsun. Marketlerde 80 TL’den aşağı biber yok, bizde ise 60 TL ama yine de vatandaşa pahalı geliyor. Tezgâhlarda çalışan 1 işçinin yevmiyesi 750 ile bin TL aralığında. Nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.