Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Pazar Günleri Kapatmak Zarar Anlamına Geliyor”

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, Bursa’da valilik kararıyla kuaförlerin Pazar günleri kapatılmasını değerlendirerek “Pazar günleri insanların en çok iş yaptığı gün. Pazar günleri kapatmak zarar anlamına geliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 17:12
Kaynak: HİLAL PEKER
“Pazar Günleri Kapatmak Zarar Anlamına Geliyor”

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, Bursa’da valilik kararıyla kuaförlerin Pazar günleri kapatılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Bursa Valiliği'nin aldığı bu kararı doğru bulmadığını belirten Özsoy, sektörde çalışan birçok insanın gelir kaybına neden olacağını ifade etti.

Özsoy, düğün sezonunun açılması ile beraber özellikle hafta sonları yoğunluk yaşandığını söyleyerek bu kararın sektöre olumsuz etkileri olabileceğini vurguladı.

“PAZAR GÜNLERİ İNSANLARIN EN ÇOK İŞ YAPTIĞI GÜN”

Karar hakkında konuşan Özsoy; “Edirne Valiliği doğrultusunda bayan kuaförlerinin Salı günleri kapatılması kararı verdi. Biz bu karardan memnunuz. Ama bazı şehirlerde valilik kararları değişiklik gösterebiliyor. Bursa’da Pazar günleri kapatılması kararını doğru bulmuyorum. Hem bayan kuaförü hem erkek kuaförü içinde Pazar günleri kapatmak zarar anlamına geliyor. Bugünü sabit, Salı günü olarak yapabilirler. Özellikle düğün sezonu açılıyor. Pazar günleri insanların en çok iş yaptığı gün. Bu kararı doğru bulmuyorum” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.