Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parfümlere bu yıl rağbet yok

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliye alınacak hediyelerin başında gelen ve klasikleşmiş olan parfümlere bu yıl rağbet yok.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 18:05
Kaynak: HİLAL PEKER
Parfümlere bu yıl rağbet yok

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, her yıl olduğu gibi romantik hediye arayışları da hız kazanıyor. Geleneksel olarak Sevgililer Günü'nde sevgiliye alınacak hediyeler arasında parfüm, uzun yıllardır popülerliğini koruyan bir seçenekti. Ancak klasikleşmiş hediyelerin başında gelen parfümlere olan ilgi azalmış gibi görünüyor. Edirne’de parfüm dükkanı işleten Reyhan Civelek, her yıl 14 Şubat’ta satışların birkaç önceden başladığını ve hareketlilik olduğunu ancak bu yıl satışların beklentinin altında kaldığını söyledi.

“14 ŞUBAT HAREKETLİLİĞİ YOK”

Satışların beklentinin altında kaldığını söyleyen Civan; “Geçen sene 14 Şubat’ta satışlar birkaç gün öncesinden başlardı, bayağı hareketlilik ve yoğunluk olurdu. Ondan önceki yıllarda da örneğin pandemi döneminde bile daha yoğundu. Ama şu an o yoğunluğun randımanını alamıyoruz maalesef. Satışlar beklentimizin çok altında kaldı, beklentimizi karşılayamadı. Bırakın hediye almayı, sormuyorlar bile. Fiyatlarımız çok uygun olmasına rağmen talep yok, hareketlilik göremiyoruz” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.