Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özyurt Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden AK Parti önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Oğuz Özyurt, son yolculuğuna uğurlandı. Özyurt’un cenazesize Edirne’de bulunan Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 14:45
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Özyurt Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrası önceki gün vefat eden, 2011 yılında AK Partide Edirne Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Oğuz Özyurt son yolculuğuna uğurlandı.

64 yaşında vefat eden Özyurt’un öğle namazına müteakip Eski Cami’de kılınan cenaze namazına, Edirne’de bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu da katıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Özyurt’un naaşı, kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığına defnedildi. Özyurt’un cenazesine Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’nun yanı sıra, AK Partililer, sevenleri ve yakınları katıldı.

Özyurt ile aynı gün yine öğle namazına müteakip, 85 yaşında vefat eden Ali Osman Tuncay’ın da cenaze namazı kılındı. Ali Osman Tuncay’ın naaşı kılınan cenaze namazı sonrası Hıdırağa Köy Mezarlığı’na defnedildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.