Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkan Fidan'dan Öğrencilere Tatil Mesajı

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, yarın okulların sona ereceğini ve yaz tatiline girileceğini, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılının başlayacağını belirterek, tüm öğrencilere seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 14:24
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özkan Fidan'dan Öğrencilere Tatil Mesajı

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, “Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yarın itibariyle okullarımızda ders zili son kez çalacak ve öğrencilerimiz yaz tatiline girecekler. Bu yıl boyunca göstermiş olduğunuz gayret, çaba ve başarılardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.

Öğrencilerimizin yıl boyunca edindikleri bilgi ve becerileri pekiştirmek, dinlenmek ve yeni eğitim öğretim yılına zinde başlamak için bu tatil dönemini en iyi şekilde değerlendirmelerini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Fidan açıklamasının devamında, “Unutmayın ki tatiller, dinlenme ve eğlenme zamanları olduğu kadar, aynı zamanda yeni şeyler öğrenme ve kişisel gelişim için de fırsatlarla doludur.

Yeni eğitim öğretim yılımız 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacaktır. Bu süre zarfında hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin dinlenmiş ve yenilenmiş bir şekilde yeni döneme başlamalarını temenni ediyorum.

Bu vesileyle, tüm öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir tatil dönemi geçirmelerini diliyor, velilerimize ve öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. İyi tatiller” dedi.

Özkan Fidan, öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmeleri için çeşitli önerilerde bulunarak, kitap okumanın ve doğayla iç içe vakit geçirmenin önemini vurguladı. Ayrıca, yaz dönemi boyunca çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını önerdi. Müdür Fidan, yeni eğitim öğretim yılına daha güçlü ve motive bir şekilde başlanacağını belirterek, herkes için güzel bir tatil dönemi diledi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.