Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden sanayicilerle buluştu

Havsa CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Özden, sanayi işletmecilerini ziyaret etti. Özden, “Havsa için güzel günler bizi bekliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 16:57
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Özden sanayicilerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Özden, CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Belediye Meclis adayları ve İl Genel Meclisi adayları ile Öztürk Yem Öztürkler Yem Ve Yağ Sanayi Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Onur Yemek Fabrikası’nın sahibi Oğuz Kurum’u ziyaret etti.

Özden, “Uzun yıllardır Havsa'nın gelişimine ve ekonomisine katkı sağlayan, istihdam yaratan sanayi kuruluşlarımızın her zaman yanındayız. Onların başarıları bizim için önemlidir. Onlar Havsa'nın geleceğine ışık tutan, ilçemizin kalkınmasına destek olan değerli işletmelerdir. Bu nedenle, Onur Yemek ve Öztürkler Yem gibi işletmelerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Havsa'nın daha da ileriye gitmesi, ekonomisinin güçlenmesi ve istihdamın artması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin de desteğiyle, Havsa'yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimize inanıyoruz. Bu vesileyle, Onur Yemek ve Öztürkler Yem işletmelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Havsa için güzel günler bizi bekliyor” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.