Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden, resmen adaylık başvurusu yaptı

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, bugün adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 15:36
Kaynak: HİLAL PEKER
Özden, resmen adaylık başvurusu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne’nin Havsa ilçesi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, Edirne Adalet Sarayı’nda belediye başkanlığı için resmi adaylık başvurusunu yaptı.

Özden, Havsa’yı bulunduğu konumdan daha yukarlara taşımak için elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğini belirterek Havsa’yı tekrar sosyal demokrat belediyecilik hizmetleri ile tanıştıracaklarını ifade etti. Özden, evrak teslimini CHP Havsa ilçe başkanı Memduh Doğramacıoğlu ile yaptı.

“HAVSA’NIN KALKINMASINA, İYİLEŞMESİNE VE GELİŞMESİNE KATKIDA BULUNACAĞIZ”

Özden, Havsa’nın kalkınması ve gelişmesi için çalışacağını belirterek; “2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Havsa Belediyesini kazanmak için aday oldum. Şu anda başvurumuzu yapıyoruz. Belediye Meclis Üyelerimizi, İl Genel Meclisi üyelerimizi belirledik. Halkımıza hizmet etmek için, Havsa’mızı bulunduğu konumdan daha yukarlara taşımak için, halkımızın huzuru, refahı ve ilçemizin kalkınması için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. Sosyal demokrat belediyecilik hizmetleri ile Havsa’mızı tekrar tanıştırarak ilçemizin kalkınmasına, iyileşmesine ve gelişmesine katkıda bulunacağız. Tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimiz sunarım” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.