Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden Paylaşma Günü'nü kutladı

CHP önceki dönem Havsa İlçe Başkanı Hüseyin Özden, bugün dünya genelinde kutlanan Paylaşma Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, toplumda dayanışma ve birlik mesajları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 14:24
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özden Paylaşma Günü'nü kutladı

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Havsa İl Başkanı Hüseyin Özden yaptığı açıklamada, “Bugün, dünya genelinde paylaşmanın ve birbirimize destek olmanın önemini bir kez daha hatırlatma fırsatını buluyoruz. Dünya Paylaşma Günü, insanlığın ortak değerlerine odaklanmamıza ve birbirimize daha yakın olmamıza vesile olmalıdır. Toplumlar arasında adaletin ve eşitliğin sağlanması, paylaşma kültürünü benimsemekle mümkündür.

Empati kurarak birbirimizin duygusal yüklerini paylaşmak da önemlidir. Bu, toplumumuzu daha güçlü ve birbirine daha bağlı kılacaktır” ifadelerini kullandı.

Özden, Havsa'daki sivil toplum kuruluşlarına ve yerel inisiyatiflere çağrı yaparak, “Paylaşma Günü, bir araya gelerek dayanışma içinde olmamız adına bir fırsattır. Hep birlikte, daha adil ve eşit bir Dünya ve Havsa için çalışmaya devam edelim” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.