Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden görevi teslim aldı

Havsa Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP'li Hüseyin Özden, devir teslim töreniyle görevi eski Belediye Başkanı AK Partili Av. Aydın Balkan’dan devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 16:59
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özden görevi teslim aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’nin aday göstermesiyle Havsa Belediye Başkanı seçilip mazbatasını alan Hüseyin Özden, son 5 yıldır görev yapan Av. Aydın Balkan’dan belediye başkanlık görevini teslim aldı.

Havsa’da Belediye Başkanlığı Devir Teslim Törenine Kortej ve bando eşliğinde gelindi. Geçmiş dönem Belediye Başkanları ile birlikte Atatürk anıtına Çelenk sunulmasının ardından Havsa Belediye Binası önünde konuşmalar gerçekleştirildi. İlk olarak söz alan Havsa Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Kıymetli Havsalı hemşehrilerim.  Hepinizi sözlerime başlarken saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Hoş geldiniz. Bugün göreve geldiğimizin tam beşinci yılı. Oğuz Başkandan aldığımız hizmet bayrağını Hüseyin Başkanımıza teslim edeceğiz. Beş yıllık hizmet dönemim boyunca hakkımın geçtiği olduysa hakkınızı helal edin, ben halkımıza helal ediyorum. Herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Havsa’nın yeni Belediye Başkanı Hüseyin Özden konuşmasında, “Sayın Milletvekillerim, İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, Belediye Başkanlarım, Önceki Dönem Belediye Başkanlarım, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerim, Saygıdeğer Muhtarlarımız, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Basın Mensupları, Misafirlerimiz ve Kıymetli Hemşerilerim;

Devir teslim törenimize hoş geldiniz. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Seçimler halkımızın iradesini gösterdiği demokrasi bayramlarıdır. Coşkulu ve bir o kadar da heyecanlı bir seçim dönemi yaşadık. Bizlere inandınız, güvendiniz ve desteklediniz. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de halkımız tercihini yaptı.

Bugünden sonra bize düşen görev; güveninize layık olmak, Havsa’mızı daha güzel günlere, daha mutlu ve huzurlu yarınlara taşımaktır. Sizlere hizmet edecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Şartlar ne olursa olsun, şeffaf, katılımcı ve adil olacağız. Ortak akılla, halkımızın yaşamını kolaylaştıracak ekonomik projelerle yaşam kalitesini arttıracağız. Dayanışma içerisinde Atatürk’ün izinde gelecek seçim için değil, gelecek nesiller için çalışan bir anlayışla hizmet edeceğiz.

Değerli Havsalılar;

Sizlerin huzurunda şahsım ve Havsa halkı adına, önceki dönem Belediye Başkanı Aydın Balkan’a, Belediye Meclis Üyelerine ve Belediye emekçilerine, ilçemize yaptıkları hizmetler ve kattıkları değerler için teşekkür ederim. Yine önceki dönemlerde hizmet etmiş aramızda olmayan Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanlarını rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olanlara şükranlarımı sunuyorum.

Kıymetli Hemşerilerim; sizlere söz veriyorum; bize oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağım. Birlikte kazandık. Birlikte çalışacağız. Birlikte yöneteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kadir gecenizi kutluyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Binası önünde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Belediye Başkanlığı Makamında tebrikleri kabul etti.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.