Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden esnaf ve vatandaşları ziyarete devam ediyor

CHP Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 15:30
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özden esnaf ve vatandaşları ziyarete devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özden, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Belediye Meclis Üyeliği adayları ve partililer ile vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Özden, ilçeye Hayvan Barınağı yapma sözü verdi.

Özden, vatandaşların pazar yerinin rüzgâr alan kısmının kapatılmasının istemesi üzerine cevap vererek; “Pazar yerinin rüzgâr alan kuzey kısmını da kapatıp vatandaşlarımızın ve pazar yerinde tezgâh açan esnaflarımızın soğuk ve rüzgârlı günlerde daha az etkilenmesini sağlayacağız” dedi.

Özden, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada; “Havsa'nın her mahallesini tek tek ziyaret ediyoruz, vatandaşlarımızın nabzını tutuyoruz. Gördüğümüz en büyük taleplerden biri, ilçemize modern bir Hayvan Barınağı'nın kazandırılmasıydı. Bu konuda söz veriyoruz, gereken adımları atacağız. Ayrıca, Pazar yerimizin rüzgar alan kısmının kapatılmasıyla ilgili taleplerinizi de not aldık. Bu gibi konularda vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışacağız. Daha iyi bir Havsa için sizleri CHP'ye oy vermeye davet ediyorum. Birlikte, Havsa'yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.