Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özden: "Birlik ve Dayanışma Gecesi"

CHP Havsa Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özden, Regaip Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, bu mübarek gecenin kalpleri bir araya getirip, sevgi ve kardeşlik duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 14:55
Kaynak: ERGİN SÖZER
Özden: "Birlik ve Dayanışma Gecesi"

Özden, Rabbimizin rahmet ve mağfiretiyle dolu bu özel gecede, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan CHP Havsa Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Özden şunları dile getirdi:

“Birlik ve Dayanışma Gecesi olarak nitelendirdiğimiz bu özel Regaip Kandilinde, kalplerimizin bir araya gelerek sevgi ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini diliyorum. Rabbimizin rahmetiyle dolu bu mübarek gecede, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu gecede dualarımızı, birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında yaşayan insanların huzur ve refahı için yapalım. Birlikte daha güçlü, daha aydınlık yarınlara ulaşmak için el birliğiyle çaba göstermeliyiz. Regaip Kandili, toplumumuzda birlik ve dayanışma duygularını pekiştirerek, insanlar arasında sevgi bağlarını kuvvetlendirmek adına önemli bir fırsattır. Bu vesileyle, tüm İslam aleminin Regaip Kandilini en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek gecenin insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.