Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüs Seferlerinde Üniversite Yoğunluğu Bekleniyor

Edirne’de bir otobüs firması yetkilisi Emircan Küçük, üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala otobüs seferlerinde henüz bir hareketlilik yaşanmadığını söyledi. Küçük, üniversitenin açılmasına bir hafta kala yoğun bir talep beklediklerini ifade etti. Küçük, yoğunluğa hazır olduklarını da ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 11:14
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Otobüs Seferlerinde Üniversite Yoğunluğu Bekleniyor

Edirne’de bir otobüs firması yetkilisi Emircan Küçük, üniversitelerin açılmasına az bir süre kala, otobüs seferlerinde henüz gözle görünür bir artış olmadığını söyledi. Firmalarının hazırlıklarını tamamladığını dile getiren Küçük, öğrencileri beklediklerini ifade etti.

“BİR HAFTA KALA ARTIŞ OLABİLİR”

Küçük, "Şu anda seferlerde normalden bir fark yok, ancak üniversitelerin açılmasına bir hafta kala seferlerde belirgin bir artış olacağını öngörüyoruz. Sanırım bu sezonda öğrenciler son dakikada bilet almayı tercih edecekler. Biz de bu duruma göre planlamalarımızı yapıyoruz. Şu anda ek sefer için bir şey söylemek mümkün değil. Ama ileriki günlerde yoğunluğa göre bir değerlendirme yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

Otobüs fiyatları hakkında bilgi veren Küçük, “İstanbul’dan Edirne’ye otobüs ücreti 400 TL, İstanbul Hava Limanı’ndan Edirne’ye 450 TL Ankara’dan Edirne’ye ise otobüs ücreti Şu anda bin TL” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.