Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otobüs Seferlerinde Tatil Sezonu Yoğunluğu

Edirne’de bir otobüs firması çalışanı Emircan Küçük, tatil sezonu sebebiyle yoğunluk yaşandığını belirterek; “Araçlar genelde dolu gidiyor. Tatil sezonu başladığı için de yoğunluk var” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 16:51
Kaynak: HİLAL PEKER
Otobüs Seferlerinde Tatil Sezonu Yoğunluğu

Edirne'de faaliyet gösteren otobüs firması, tatil sezonunun başlamasıyla birlikte yoğunluk yaşıyor. Otobüs firması çalışanı Emircan Küçük, yaptığı açıklamada artan yolcu taleplerine dikkat çekti. Genelde sabah seferlerinde yoğunluk yaşandığını söyleyen Küçük, akşamüstü seferlerinin daha seyrek geçtiğini ifade etti.

Küçük, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 663’üncü Yağlı Güreş Festivalinde, otobüs seferlerinde yoğun bir artışın olmadığını dile getirdi.

“SABAH SAATLERİNDEKİ SEFERLERDE YOĞUNLUK VAR”

Küçük; “Araçlar genelde dolu gidiyor. Ama bazı saat dilimlerinde seyreklikler olabiliyor. Genel de akşam üstü araçlar daha sakin gidiyor. Sabah saatlerindeki seferlerde yoğunluk var. Ek seferler yok. Tatil sezonu başladığı için de yoğunluk var. Şu anlık fiyatlarda bir değişiklik yok lakin ilerleyen süreci tabi bilemiyoruz. Kırkpınar’da otobüs seferlerinde yoğun bir artış olmadı çünkü gelenlerin çoğu kendi arabasıyla geldi. Zaten çevre illerden geldikleri için otobüsü tercih etmiyorlar” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.