Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormankıran üçüncü mazbatasını aldı

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde CHP’den üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ormankıran, belediye meclisi üyeleri ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte mazbatasını aldı. Ormankıran, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada; “Seçimin kazananı Süloğlu oldu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2024 15:56
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Ormankıran üçüncü mazbatasını aldı

Türkiye’de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkanlığı’na üçüncü kez seçilen Mehmet Ormankıran için mazbata töreni düzenlendi.

Edirne Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Sevil Cellek, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Süloğlu İlçe Başkanı Lütfü Serbest, Lalapaşa Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Lalapaşa Üyeleri, Edirne Belediyesi eski Başkanı Recep Gürkan ve vatandaşlar katıldı.

Ormankıran, tören öncesi İlçe Seçim Kurulu Müdürü Cellek’i makamında ziyaret etti. Cellek de Ormankıran’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, görevinde başarılar diledi. Ziyaretin ardından düzenlenen mazbata töreninde konuşan Cellek, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve seçilen Ormankıran, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri tebrik etti.

“SEÇİMİN KAZANANI SÜLOĞLU OLDU”

Cellek’in konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ormankıran, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyelerine mazbataları takdim edildi. Törenin ardından Edirne Adliyesi önünde basın mensuplarına açıklama yapan Ormankıran; “Öncelikle ilçe başkanıma, il başkanıma ve bizi bu göreve üçüncü dönem olarak layık gören CHP Genel Başkanım Özgür Özel’e teşekkür ederim. Bu benim üçüncü dönemim. Yüzde 42 ile başladık, yüzde 52’ye çıktık. Şu anda da yüzde 62 ile seçimi kazandık. Bu da bize, sorumluluğumuzun her geçen gün arttığını gösteriyor. Daha çok insana, daha çok sorumluluk, daha çok hizmet gerektiğini gösteriyor. Bundan sonra bu zamana kadar nasıl halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiysek, belediyede hizmet ettiysek; bundan sonra da bu hizmetlerimizin aynı şekilde artarak devam edeceğini Süloğlu halkımızın bilmesini isterim. Seçim sürecinde beni hiç yalnız bırakmayan ilçe başkanım, il başkanım ve sevgili belediye başkanım Recep Gürkan’a da teşekkür ederim. Bu seçimin kazananı Süloğlu oldu; benimle beraber yürüyen kadınlarımızın, gençlerimizin oldu. Gençlerimize, kadınlarımıza ve Süloğlu halkına teşekkür ederim” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.