Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormankıran; “Sosyal etkinliklerimizi artıracağız”

CHP’den yeniden belediye başkan adaylığı açıklanan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Süloğlu halkına teşekkür ederken; sosyal etkinlikleri artıracağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2023 12:18
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Ormankıran; “Sosyal etkinliklerimizi artıracağız”

Türkiye’de 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yeniden Süloğlu Belediye Başkanlığı’na adaylığı açıklanan Mehmet Ormankıran, Batı Ekspres’e açıklama yaptı.

Ormankıran, CHP ve Süloğlu halkına teşekkür ederken; seçimleri kazanması halinde gerçekleştirmek istediği çalışmalarla ilgili konuştu.

“ONUR VE ŞEREF DUYUYORUM”

Süloğlu’na hizmet etmekten dolayı mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Ormankıran; “Bu hizmetlerimizin ve çalışmalarımızın artarak devamı için bir dönem daha Cumhuriyet Halk Parti’mizin Parti Meclisi toplantısında şahsımı Süloğlu Belediye Başkan adayı olarak belirlemiş olmasından dolayı onur ve şeref duyduğumu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

“SÜLOĞLU HALKIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ormankıran, Süloğlu’nu ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğini belirterek; “Aday gösterilmemde emeği bulunan Genel Merkezimize ve ilçemizde biz diyerek, birlik ve beraberlik içerisinde, ayrışmadan, güçümüze güç katan siz değerli Süloğlu halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler omuz omuza güzel ilçemizi daha da ileriye taşımak için çalışacağız. Geleceğe hep birlikte daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz” dedi.

“GEZİLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Süloğlu Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilmesi halinde sosyal ve kültürel etkinlikleri artıracağını söyleyen Ormankıran; “Bundan sonra bütün Süloğlu halkına, özellikle kadınlarımıza ve çocuklarımıza, sosyal ve kültürel anlamda gitmek ve görmek istedikleri neresi varsa geziler düzenleyeceğiz. Çünkü bizim altyapımız artık bitti. Bu yıl yaklaşık 500 kişiyi Çanakkale’ye götürdük. Gezilerimiz artarak sosyal ve kültürel etkinliklerimizi artırmayı düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.