Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormankıran’dan İmamoğlu’na teşekkür

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, İSKİ idaresince görevlendiren kombine temizlik aracı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2023 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
Ormankıran’dan İmamoğlu’na teşekkür

Edirne Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, ilçe genelinde evsel nitelikli atık su ve yağmur suyu hatlarında yaşanabilecek olası sorunların giderilmesinde destek göstererek İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ) görevlendirilen kombine temizlik aracı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Ormankıran sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “İlçemiz genelinde evsel nitelikli atık su ve yağmur suyu hatlarında yaşanabilecek olası sorunların giderilmesi amacıyla kanalizasyon hatlarımızın temizliği İSKİ tarafından görevlendirilen kombine temizlik aracı tarafından gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Söz konusu aracı görevlendirerek çalışmalarımıza her zaman destek ve alaka gösteren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve İSKİ Genel Müdürümüz Sayın Şafak Başa’ya, Mahalli İdareler Koordinasyon Merkezimize teşekkür eder, ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.