Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OKUL EŞYALARI CEP YAKIYOR

Edirne’de okulların açılma tarihinin yaklaşmasıyla birlikte okul çantası ve okul kıyafetlerinin fiyatları merak konusu oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2023 18:22
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
OKUL EŞYALARI CEP YAKIYOR

Edirne’de 11 Eylül’de açılacak olan ilkokul, ortaokul ve liseler için en çok merak edilen konulardan bir tanesi de okul kıyafeti ve okul çantalarının fiyatları.

Okul kıyafeti ve okul çantalarının satışını yapan Mustafa Kanarya “Fiyatları sabitledik. Eylül ayında yeni bir zam yok” dedi.

“FİYATLAR OCAK AYINA KADAR SABİTLEDİK”

Fiyatları ocak ayına kadar sabitlediklerine değinen Mustafa Kanarya “İlkokul çantalarımız ortalama 200 liradan başlıyor 550 lira civarına kadar çıkıyor. İlkokul okul kıyafetlerimiz ise bin liradan başlıyor bin 700 lira civarına kadar çıkıyor. Orta okullar da yine aynı şekilde bin liraya kadar başlıyor bin 800 liraya kadar devam ediyor. Liselerde ise ortalama 900 liradan başlayıp bin 600 liraya kadar fiyatlarımız çıkmaktadır. Yaşamış olduğumuz şu anki ekonomik duruma göre geçen seneye kıyasta yüzde 50-60 civarı fiyat farkı var. Öğrencilerin heyecanını bizlerde yaşıyoruz aynı şekilde. Onlarla birlikte bizde eğleniyoruz. Veliler ile birlikte bizlerde seviniyoruz. Velilerimizin ekonomik krizden etkilenmemesi amacıyla biz 2022 yılında kasım ile aralık aylarında üretici firmalarımıza atölyelerimize kumaşlarımızı alıp dikime başladık. En uygun fiyatlılarını bulduk ve haziran ayında fiyatlarımızı güncelledik. Onun dışında Eylül ayında bir artış söz konusu değil. Şu an ki bu fiyatlar ocak ayına kadar sabit devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.