Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden Edirne İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret

Edirne İl Merkezinde bulunan Plevne İlkokulu'nun öğretmen ve öğrencileri, Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
Öğrencilerden Edirne İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret

Ziyaret sırasında öğrencilere İl Jandarma Komutanlığı tanıtıldı ve 112 acil çağrı numarasının önemi anlatıldı. Öğrenciler, telsiz üzerinden görevdeki jandarma personelinin Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yılını kutlayarak başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretin devamında, kışla içerisinde hazırlanan çeşitli stantlar gezildi. Trafik Jandarması standında, jandarma envanterinde bulunan trafik malzeme ve araçlarının tanıtımı yapıldı. Kriminal Şube Müdürlüğü tarafından açılan stantta, olay yeri inceleme işlemlerinde kullanılan malzemeler ve örnek olay yeri canlandırması gösterildi. Komando standında ise, komando timlerinin envanterinde bulunan yerli ve milli silahlar tanıtıldı. Ayrıca, patlayıcı madde imha timinin görevlerde kullandığı patlayıcı madde imha elbisesi, balistik koruyucu başlık ve keşif müdahale araç gereçleri tanıtıldı.

Ziyaretin sonunda, köpek eğitim alanında çocuklar için hazırlanan jandarma dedektör köpeklerinin gösterisi büyük ilgi gördü.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.