Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O kahveci dükkanı mühürlendi

Edirne’deki bir AVM’de kahve satışı yapan dükkanında hijyen ve sağlık koşullarına uyulmadığına dair sosyal medyada yer alan görüntülerin ardından belediye ekipleri işletmeyi mühürledi. İş yeri çalışma ruhsatı olmadığı da belirlenen dükkanın faaliyeti durduruldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
O kahveci dükkanı mühürlendi

Edirne’deki bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkanın, hijyen ve sağlık koşullarına uymadığını gösteren video görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Edirne Belediyesi, işletmede konuyla ilgili denetim gerçekleştirdi.

Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimde, işletmenin hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşletme, Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi yetkilileri tarafından mühürlenerek faaliyeti durduruldu.

Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada yer alan olumsuz paylaşımlar ve belediyeye yapılan ihbarlar sonucunda durumun tespit edildiği belirtilirken; gerekli müdahalenin yapılması için alışveriş merkezinde faaliyet gösteren kahveci dükkânına Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi ve Zabıta ekiplerinin gittiği, kahve dükkânının hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı, iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edildiği, faaliyetinin durdurulduğu ifade edildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.