Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naipyusuf’ta bozulan yollar tamir ediliyor

Havsa ilçesine bağlı Naipyusuf Köyü’nde su borularının değişimi nedeniyle bozulan yollar onarılarak düzeltiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 12:15
Kaynak: ERGİN SÖZER
Naipyusuf’ta bozulan yollar tamir ediliyor

Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Naipyusuf köyünde içme suyu şebeke borularının değişmesi nedeniyle bozulan köy yolları onarılıyor. Naipyusuf Köyü Muhtarı Serkan Şahin yapmış olduğu açıklamada birkaç ay önce köyde yenilenen su borularının ardından bozulan yolların tamirine devam ettiklerini ve eksikleri tespit ederek hızla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Şahin şunları dile getirdi:

“Köyümüzdeki su borularının değişimi sonrasında bozulan yollar ile ilgili gerekli tamiratları gerçekleştiriyoruz. Eksikleri tespit ederek köyümüzün yollarını düzeltme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köy halkımızın yaşam kalitesini artırmak adına bu tür altyapı iyileştirme projelerine büyük önem veriyoruz. Sayın Valimiz Yunus Sezer'e ve İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı Batı'ya katkılarından dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Seçimlerin yaklaştığı bu dönemde de ilk günkü özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Edirne İl Özel İdaresi'ne de teşekkür ediyorum”

Muhtar Serkan Şahin ayrıca, köy sakinlerine daha iyi bir yaşam ortamı sunmak amacıyla altyapı çalışmalarının süreceğini ve hızla devam edeceğini vurgulayarak, “Toplumumuzun beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Zaman zaman eksiklerimizi tespit ederek, ilk gün gibi tamamlamaya ve tüm hızla çalışmaya devam ediyoruz. Yol sorunlarını gidererek, köyümüzün altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.