Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Necati’de Eğlenceli Kermes

Edirne’nin Karaağaç Mahallesinde bulunan Mustafa Necati İlkokulu’nda “Bahar Kermesi ve Bahar Şenliği” düzenlendi. Etkinlikte, veliler ve öğrenciler hem kermese katıldılar hem de eğlendiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 13:51
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Mustafa Necati’de Eğlenceli Kermes

Edirne’nin Karaağaç Mahallesindeki Mustafa Necati İlkokulu, 2023-2024 dönem sonunu, düzenlediği bahar şenliği ve bahar kermesiyle kutladı. Velilerin ve öğretmenlerin ortak hazırladığı ürünler, okulun bahçesine kurulan stantlarda satılarak, okula maddi anlamda ufak da olsa bir katkı sağlaması amaçlandı. Bunun yanında, Edirne Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kursa katılanların yapılan resimler de sergilendi.

Etkinlikte Edirne Belediyesi halk oyunları ekibinin gösterisi ve 2-B sınıfı öğrencilerinin okuduğu şiirler beğeni topladı. 2023-2024 yılı boyunca yapılan bütün etkinliklerin sergilendiği bir şenlik ve kermes düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürü Burçin Ateş; “Burada bir resim sergimiz de var, öğretmenlerimizin ve velilerimizin ortak olarak hazırlamış olduğu kermeste sergilenecek ürünlerimiz de var. Çocuklarımızın tüm yılın yorgunluğunu atacakları bir etkinlik düzenledik. Tüm yıl yapılan etkinlikleri sergileyeceğimiz gösterilerimiz olacak” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.