Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Aladağ projesini anlattı

Saadet Partisi Havsa İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Aladağ hayvancılık sektörü ile ilgili Trakya Birlik ile iş birliği içerisinde süt ve peynir üretiminin yeniden başlaması ile alakalı olan projesini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 12:52
Kaynak: ERGİN SÖZER
Murat Aladağ projesini anlattı

Saadet Partisi Havsa İl Genel Meclis Üye Adayı Murat Aladağ Havsa’da bulunan ve Trakya Birlik’in bir kısmını depo bir kısmını ofis olarak kullandığı alanın yeniden Trakya Birlik bünyesinde hizmete girmesi için çalışacaklarını söyledi.

Murat Aladağ bu projeyi Havsa ve köylerindeki muhtarlar, Kooperatif Başkanları ve Sivil Toplum Örgütü Başkanlarının ortak imzası ile Trakya Birlik’in yönetim kuruluna sunacaklarını söyledi.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Murat Aladağ şunları dile getirdi:

“İlçemiz ve köylerinde hayvancılık sektörü ile alakalı geliştirdiğimiz ve Trakya Birlik’e yakışacak olan bu projemizi, ilçemizde ve köylerimizdeki muhtarlarımız, kooperatif başkanlarımız ve sivil toplum örgütü başkanlarımızın imzası ile Trakya birliğin yönetim kuruluna sunacağız.

Trakya birlik ülkemizde en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde 219’uncu sırada ve 3 bölgede 48 kooperatifi, bin 700 çalışanı ile yağ sektöründe lider durumda.

Bölgenin en büyük yem fabrikalarından birine sahip olan ve ülkemizde tüketilen yağın beşte birini üreten Trakya Birlik, bu oranla yaklaşık olarak 20 milyon insanımızın ürünlerini sofralarına ulaştırıyor.

Bu projemiz ile daha önce olduğu gibi burada üretilen peyniri, sütü, kaşarı ve diğer ürünleri de tekrar üreterek vatandaşlarımıza ulaştırabileceğimize inanıyorum. Bu proje ile tüm vatandaşlarımız kazanmış olacak. Bunu çalışarak hep beraber başaracağımıza inanıyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.