Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Muhtarlık ek işim değil tek işim”

Edirne’de Medrese Alibey Mahallesi Muhtarı Nesrin Günay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili düzenlediği erken kutlama etkinliğinde yeniden aday olduğunu da açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 00:08
Kaynak: MERT ERİŞKİN
“Muhtarlık ek işim değil tek işim”

Edirne’de Medrese Alibey Muhtarı Nesrin Günay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir düğün salonunda düzenlemiş olduğu "Hep Birlikte Kadınlar Günü" eğlencesinde kadınlar ile bir araya geldi. Günay, yeniden Medrese Alibey Mahallesi'nin muhtarı olmak için aday olduğunu belirtti. Programda Medrese Alibey Mahallesi sakini Mukadder Bulum'un Medrese Alibey Muhtarı Nesrin Günay'a yazdığı şiir okundu. Daha sonrasında ise kadınlar canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

“OYLARINIZA TALİBİM”

Günay, "Ev hanımı olan ancak mahallede hep bir yardımseverliği ile bilinen biri olarak, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde sizlerin kıymetli oylarıyla, sizlerin takdiriyle muhtarlık görevine geldim. Desteklerinizden dolayı sizlere minnettarım ve çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu göreve bir kadın olarak gelmem hem Edirne'mizde hem de mahallemizde bir ilki tarihe yazdırmak oldu. Farkındalık yarattık. Şu ana kadar Edirne Merkez ve köylerinde hiç olmayan ilk defa kadın muhtar olarak mahallemizden seçilen ben oldum. Bunu hep birlikte başardık. Birlik olduk. Siz bana inandınız, güvendiniz, bende sizlere hizmetkar olacağım için söz vermiştim. Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak demiştim. En iyi şekilde 5 yıl geçirebildiysek ne mutlu” dedi.

“MAHALLEMİZİN ONURUDUR”

Tekrar aday olduğunu belirten Günay, “Hepimiz insanız, istemeyerek, farkında olmadan hatam olduysa da af ola. 30 yıl da 50 yıl da geçse Edirne'nin ilk kadın muhtarı Nesrin Günay 2019 yılında Medrese Alibey Mahallesi'nden seçilmiştir. Bu hiçbir zaman tarihten silinmeyecektir. Bu mahallemiz için bir gururdur ve onurdur. Onu yaptık, bunu yaptık, şunu yapacağız demeyeceğim, takip eden herkes görüyordur. Her işinizde kapım ardına kadar açık. Muhtarlık hepimizin muhtarlığıdır. Daha temiz, daha yaşanılabilir, daha güvenli ve huzurlu mahalle için, sizlere tekrardan ilk günkü heyecanım, aynı hizmetkârlık ve ulaşılabilirlik anlayışım ile muhtarlık ek işim değil, tek işim mottosuyla adaylığımı buradan açıklamak istiyorum: 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde mevcut Muhtar Nesrin Günay olarak Medrese Alibey Mahallesi Muhtarlığına tekrar adayım. Tüm kalbim ve samimiyetim ile çok kıymetli desteklerinize ve oylarınıza talibim. Allah sizlerden razı olsun diyor, şimdiden çok teşekkür ediyorum. Tüm mahallemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.