Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarın Kampanyası Büyüyor

Edirne’nin Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nurcan Uzel’in okunmuş kitapları toplama kampanyası büyüyerek devam ediyor. Uzel, kitap ile başladıkları kampanyanın oyuncak, bebek arabası ve gelinliğe kadar uzandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 11:41
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Muhtarın Kampanyası Büyüyor

Edirne’nin yeni mahallelerinden Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nurcan Uzel, sosyal medyadan okunmuş kitapları ve çözülmemiş test kitaplarını toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere kampanya başlattı.

Kampanya zamanla büyüdü ve genişleyerek bebek arabası, oyuncak ve gelinliğe kadar uzadı. Son olarak 3 bebek arabası ve 1 gelinliği ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyleyen Muhtar Uzel; “Kampanya hızla devam ediyor. Getirenler de oluyor, alanlar da oluyor. Biz sadece bununla kalmadık. Arkadaşlar sağ olsunlar ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere oyuncak getirdiler. Getiren ile alanlar birbirlerini görmüyorlar. Bunun yanında 3 tane bebek arabası geldi ve ihtiyacı olanlara verdik. Bebek mama sandalyesi geldi onu da ufak çocuğu olan bir arkadaşımız gelip alacak. Bunun yanında bir vatandaşımız gelinliğini getirdi ve onu da ihtiyaç sahibi başka bir arkadaşa verdik. Sosyal medyadan kampanyamızı gören bir arkadaşımız aradı. Gelinliğimi vermek istiyorum. İhtiyacı olan kullansın dedi. Ben de gelinliğin bedenini yazdım, görselini sosyal medyaya yazdım. İhtiyacı olan bir genç kızımız aradı ve ona ulaştırdık” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.