Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarın başkanla atışması

Edirne’nin Umurbey Mahallesi Muhtarı Turhan Özgünden, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, mahallesindeki muhtarlık seçimlerine müdahale ettiğini iddia etti. Özgünden, mahallesi için belediyeden istediği hizmetlerin verilmediğini ancak başka bir adayın kendisinden habersiz her isteğinin karşılandığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 17:20
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
Muhtarın başkanla atışması

Edirne’nin Umurbey Mahallesi Muhtarı Turhan Özgünden, mahallesi için Edirne Belediyesi’nden talep ettiği hizmetlerin, Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından engellendiğini iddia etti.

Mahallenin muhtarı olarak kendi taleplerinin yerine getirilmezken, mahalledeki başka bir muhtar adayının her istediğinin yerine getirildiğini ve kendisine belediye tarafından bilgi verilmediğini iddia etti. Özgünden, Başkan Gürkan’ın oda seçimlerinden CHP ön seçimlerine kadar her seçime karıştığını, şimdi de mahallesindeki muhtarlık seçimlerine müdahale ettiğini belirten bir sosyal medya mesajı yayınladı.

Özgünden sosyal medya paylaşımında, “Sayın Belediye Başkanım. Oda seçimlerine karıştın, CHP’nin ön seçimine karıştın, nerde seçim var müdahale etmeyi seviyorsun. Şimdi de mahalle muhtarlık seçimlerine el attın ama şunu bilmeni isterim; uğraştığın benden ilk yenilgini alacaksın. Sana bu yenilgi duygusunu yaşatacağım. Allah’ın izniyle seçmenlerimin takdiriyle yine kazanacağım ama ne yazık ki sen göremeyeceksin. Üzüldüm mü?” ifadelerine yer verdi.

Batıekspres.com haber sitemize konu hakkında açıklamalarda bulunan Muhtar Özgünden şunları söyledi; “Bu Belediye Başkanı yıllardır zaten bizimle uğraşıyor. Daha önceleri de yaptırmak istediğimiz işlerin hepsine engeller koydu. Buraya Halk Ekmek büfesi koymadı, Şükrüpaşa, Fatih mahallelerine koydu. Defalarca biz söyledik ama anlatamadık. Her seçime karışıyor. Şimdi de mahallemizdeki muhtarlık seçimlerine karışıyor. Müdürlerine talimatlar vermiş benim muhtar olarak mahalleyle ilgili istediğim işler yapılmıyor ama mahallemizde bir muhtar adayı tıpkı seçilmiş muhtar gibi arayarak belediyeden istediği işler anında oluyor.“

“BURASI DA DİNGO’NUN AHIRI DEĞİL”

Mahalleye yapılacak güzelliklere karşı olmadığını ama kendisine bir haber bile verilmediğini söyleyen Özgünden; “Burası da Dingo’nun ahırı değil. Biz de burada seçilmiş muhtarız. En azından bilgimiz olsun istiyoruz. Bize hiçbir bilgi verilmiyor. Hatalı işler yapılıyor. Dere yatağımız vardı, ızgaralar dolacak, tıkanacak diye yıllarca mıcır attırmadık. Oraya mıcır attılar ve her yağmurda ızgaralar dolup taşkın oluyor. Bizim mahallemize hiçbir şekilde hizmet gelmiyor. Recep Başkan artık benimle uğraşmaktan vazgeçsin. İşini gücünü bırakmış muhtarlık seçimlerine müdahale ediyor. Her tarafı pislik götürüyor, sel götürüyor, yollar çukur dolu. Benimle uğraşacağına işini yapsın” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.